Dragoș Ion

Sunt Dragoș Ion și îmi doresc ca Ilfov să fie coroana verde a capitalei europene București. Locuiesc în Ilfov pentru că mi-am dorit o grădină cu… casă. Pentru că mi-am dorit să mă apropii de viața pornită de la „firul ierbii” și să mă distanțez puțin de zgomotul urban. M-am născut la casă și curtea este pentru mine spațiul în care îmi pun în ordine gândurile și, mai ales, locul în care simt că respir.

Odată cu trecerea anilor am observat cum locul pe care l-am ales să fie „raiul meu” s-a aglomerat cu betoane, garduri înalte, case și blocuri construite rapid și fără un plan arhitectural coerent, devenind astfel din ce în ce mai sufocat. Sunt convins că fiecare dintre noi își dorește să se bucure de „acasă”, de calitatea aerului pe care il respiră, de vecini civilizați și mai ales de o infrastructură demnă de un județ ce înconjoară o capitală europenă. Și pentru că toate acestea să se întample, pentru a ne da ocazia să le trăim, nu doar să le dorim, este momentul să ne implicam în viața politică și socială fără amânare. „Acum” este cel mai bun moment.

Sunt pentru prima data implicat politic și cred în USR PLUS!

Sunt coordonatorul unei comunități PLUS din Voluntari și am alături oameni pe care îi respect și în care cred cu tot sufletul. Sunt oameni cu valori și bun simț, oameni cu performanțe deosebite în cariera lor și care pot oricând să aducă un „plus” comunității din care fac parte. Din poziția de parlamentar îmi voi folosi experiența de manager și antreprenor pentru a pune în fapt dorințele și nevoile locuitorilor. Prioritățile mele sunt educația, mediul, infrastructura și antreprenoriatul.

Îmi propun să folosesc pasiunea mea pentru fotografie și „ochiul” educat estetic pentru a contribui la dezvoltarea a cât mai multor locuri frumoase în Ilfov.

Ilfov

Camera Deputaților

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.