Oana Cambera

Sunt avocat în Baroul București din anul 2004 și antreprenor din anul 2008. Am decis să intru în politică în urma protestelor de pe 10 august 2018, când am înțeles că schimbarea administrației locale și centrale nu se poate realiza atâta vreme cât oamenii onești nu se implică direct în politică.

În Parlament îmi propun să lupt pentru respectarea drepturilor cetățenilor în raport cu instituțiile statului. Inițiativele în care mă voi  implica cu precădere sunt cele din domeniul reformei administrative, prin descentralizare, depolitizare și transparență, susținerea antreprenoriatului prin reducerea barierelor birocratice, cele legate de mediu prin înăsprirea sancțiunilor pentru contravențiile de mediu, și de reformă a legii electorale.

Consider că este esențial ca un parlamentar să aibă o înțelegere profesională interdisciplinară și etică a activității. Voi fi, de asemenea, vocea mesajelor și inițiativelor cetățenilor din Ilfov, adaptând necesitățile acestora la un cadru național coerent și responsabil de legiferare, pe termen lung.

Ilfov

Camera Deputaților

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.