Raluca-Mihaela Grigore

Sunt Raluca Grigore, locuiesc în Ilfov de când m-am născut, în Popești-Leordeni. Știu ce înseamnă să mergi la wc-ul din fundul curții grădiniței, să faci o oră până la școala din București ca să ai o șansă în plus. De-a lungul timpului am putut să văd cum ușor ușor lucrurile s-au schimbat pentru mine: am început să avem canalizare, gaze și asfalt, cât să nu mai fie nevoie să-mi pun pungi peste încălțăminte când e urât afară ca nu cumva să râdă copiii de mine la școală. Însă prea puțin, prea încet, prea greu.

În ultimii 12 ani am făcut voluntariat în diferite domenii și chiar am fondat un ONG prin care să promovez voluntariatul sportiv și sportul ca o oportunitate pentru tineri. Am dezvoltat programe de învățare și formare în companii private din diferite domenii, iar în ultimii 3 ani de zile am fost alături de 36 de români din Diaspora care și-au deschis propria afacere în România. 

De 2 ani de zile activitatea mea de voluntariat s-a concentrat în jurul PLUS, pentru că cred cu tărie că schimbarea reală poate fi făcută doar din interiorul sistemului. Mai cred și că acum este momentul în care fiecare dintre noi poate face o diferență, prin implicarea în societate, prin a da din timpul și cunoștințele sale pentru a construi împreună un loc mai bun pentru noi toți. 

Am ales să candidez ca deputat în Ilfov pentru că doar așa pot contribui la dezvoltarea unei societăți în care să oferim șanse și oportunități egale tuturor categoriilor defavorizate și în care probleme victimelor violenței domestice și de gen sunt adresate în mod corespunzător. Pe lângă această prioritate, îmi doresc să îmi aduc aportul la dezvoltarea unui mediu care încurajează sportul și viața activă și care oferă oportunități tinerilor.

Valorile mele sunt integritatea, autenticitatea și profesionalismul. Cred în corectitudine și fairplay, cred în șanse egale și în valoarea fiecărui individ. Și cred că avem nevoie de cei mai buni oameni în administrație pentru a putea construi o Românie mai bună, o Românie care să ofere șanse tuturor!

Ilfov

Camera Deputaților

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.