Răzvan-Marian Velterean

Sunt antreprenor cu experiență de 20 de ani în domeniul IT&C, ocup funcția de Director Executiv în propria companie și ofer consultanță tehnică pentru o multinațională din domeniul FinTech , alături de care am dezvoltat și implementat un sistem de plăți biometrice pentru cel mai mare retailer din România.

Am terminat cursurile Facultății de Management la Academia de Studii Economice București și urmez programul de masterat Managementul Afacerilor Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Sunt o persoană responsabilă, cu înalte standarde de etică și integritate și întotdeauna îmi desfășor activitățile cu profesionalism, diligență și corectitudine. Aduc, pe plan personal, dedicare, ambiție, loialitate, bună-creștere și experiența intensă de lucru în echipă. Timpul mi-a dovedit capacitați bune de lider, de comunicare și de negociere, iar succesul afacerilor de care m-am ocupat, și felul în care le-am crescut, pe puterile mele, mă recomandă ca fiind un profesionist cu o viziune de ansamblu asupra funcționarii oricărei structuri.

Alianța USR PLUS este fundamentul reconstrucției acestei țări și reprezintă platforma prin intermediul căreia pot să contribui în mod direct la schimbarea mai mult decât necesară în politica românească. Mă identific cu ideologia, direcția și valorile umane promovate de alianță, iar cu ajutorul experienței personale și profesionale îmi propun să mă implic activ, vizibil și consistent în activitățile legislative din Parlamentul României și să pun umărul la schimbarea și modernizarea țării.

Obiectivele noastre sunt mari, iar îndeplinirea acestora presupune angajare și multă dedicare, de aceea mi-am planificat lucruri concrete, realizabile și tangibile. Cea mai importantă direcție de lucru în care vreau să îmi folosesc experiența este accelerarea procesului de digitalizare a serviciilor publice. Trebuie eliminată urgent birocrația din instituțiile statului pentru a exista o transparență reală în ceea ce privește folosirea banului public și pentru a ușura relația cetățeanului cu statul.

Situația epidemiologică actuală ne-a arătat cât de dificil este să gestionezi o criză atunci când ești presat de reguli birocratice lipsite de sens. Sectorului public trebuie să livreze servicii performante, sigure și rapide, iar pentru asta este necesar ca toate structurile statului să facă parte dintr-un sistem informațional centralizat.

Trimite în Parlament oameni onești și competenți, alege profesioniști care au o viziune comună: reconstrucția țării. Și nu valida incompetența prin absență. Doar cu sprijinul tău putem să trăim într-o Românie fără hoție!

Ilfov

Camera Deputaților

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.