Silviu-Iulian Crețulescu

Sunt tatăl unui adolescent de 13 ani, sunt soțul unei femei minunate, antreprenor, prietenul unor oameni buni, economist cu experiență de peste 20 de ani în management, creator de afaceri, sportiv, deținător al centurii negre la karate, pasionat de muzică și lectură.

Sunt dublu licențiat, în economie și inginerie economică. Am coordonat sau am fost implicat în proiecte de management, în companii sau grupuri de companii cu dimensiuni de până la 150 de angajați.

La peste 30 de ani de la Revoluție, societatea în care trăim s-a schimbat, dar nu suficient, iar modul în care se administrează țara atât la nivel central cât și local este defectuos.

Mulți tineri de valoare părăsesc România pentru a asigura copiilor lor accesul la un sistem de sănătate și învățământ mai bune; renunță la tot ce au aici în speranța unui trai decent pentru familia lor.

Voi lupta pentru o educație modernă și eficientă, un sistem de sănătate eficient, un mediu antreprenorial sănătos și o societate prosperă în care oamenii să-și dorească să trăiască.

Am intrat în politică pentru că m-am săturat să fac parte din această societate dominată de un haos total și o corupție generalizată, fără să mă implic în schimbarea ei. Implică-te și tu!

Votează USR-PLUS pentru schimbare, votează o Românie fără hoție!

Ilfov

Camera Deputaților

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.