Ciprian Teleman

Sunt membru PLUS de la început.

  • Am făcut parte din grupul de inițiativă județean (GIJ) care a organizat simpatizanții PLUS în grupurile de inițiativă locale (GIL).
  • Am candidat la funcția de președinte în august 2019 și de atunci conduc biroul județean al organizației Ilfov.

Suntem o organizație fanion pentru PLUS la nivel național prin numărul de membri, proiectele pe care le-am desfășurat, modul în care răspundem la inițiativele la nivel național, modul în care am colaborat cu echipa județeană USR, atmosfera din organizație, numărul de candidați pe care l-am propus, felul în care ne pregătim membrii, modul în care comunicăm în interior și în exterior. Acesta este rezultatul echipei din care am avut privilegiul să fac parte.

  • Am făcut parte din Biroul Național pentru o scurtă perioadă de timp și am contribuit cu experiența mea în ceea ce privește construcția partidului.
  • Am făcut parte din comisia tehnică de negociere cu USR a candidaților pentru alegerile locale și am acordat suport colegilor din țară pentru a crea platforme comune cu USR.
  • Am acordat suport colegilor din Biroul Național pentru pregătirea procesului de fuziune cu USR. Analizele pe care le-am redactat au fost documente esențiale pentru echipa PLUS implicată în negocieri.
  • Sunt membru CNPP în Comisia pentru Economie și contribui la programele pentru antreprenoriat și digitalizare.
  • Fac parte din echipa care colaborează cu consultanții The Messina Group pentru atingerea obiectivelor politice ale PLUS.
  • Am candidat pentru președinția CJ Ilfov din partea Alianței USR-PLUS și îmi canalizez energia pentru creșterea brandului Alianței USR PLUS în Ilfov pentru a deveni în 2024 prima opțiune pentru electoratul de dreapta din Ilfov.
  • Contribui la promovarea PLUS prin comunicarea în mediul online, articole de presă și apariții la posturi de televiziune.
  • Dedic timp pentru a forma lideri politici din rândul membrilor PLUS Ilfov.

Pe scurt, în ultimii doi ani, am renunțat la 90% din viața mea personală și profesională pentru a crește proiectul politic care trebuie să modernizeze România. 

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.