Florin Andrei

Florin Andrei este doctor în Finanțe, după studii masterale în Managementul sistemelor bancare, obținut la Academia de Studii Economice (ASE) din București, și o diplomă în management de risc obținută la SDA Bocconi School of Management, Italia.

Cu o experiență de 13 ani în sistemul bancar, în prezent Florin Andrei este analist economic și profesor asociat la ASE. A intrat în politică în urma OUG13. Modificarea legilor justiției a fost momentul în care a realizat că România se va schimba doar dacă înlăturăm vechea clasă politică de la conducerea țării noastre.

În Parlament, își propune să inițieze propuneri legislative care țin de administrarea eficientă a banului public la nivel național (regândirea sistemului fiscal și a colectării, consolidare fiscală și reașezare bugetară – inclusiv a sistemului de pensii), servicii publice digitale și modificări în legislația electorală.

De asemenea, Florin Andrei propune un plan de integrare a județului Ilfov cu Bucureștiul pentru o administrare eficientă a celor două zone, pornind de la proiectul ‘București. O metropolă. O administrație’.

Ilfov

Senat

Donează pentru o Românie fără hoție!

Avem nevoie constant de sprijinul tău, care da, uneori înseamnă și bani. Știm că este o perioadă grea și fiecare leu contează, așa că îți mulțumim înzecit pentru oricât donezi și pentru încrederea că împreună vom schimba țara în bine.

Vrei să faci mai mult?
Devino membru!

Implică-te alături de noi și participă la schimbarea în bine a României.